Vědci se domnívají, že právě kefír má na svědomí dlouhověkost kavkazských lidí
Vraťte příborům lesk
Kardamon se momentálně nejvíce využívá při pečení vánočního cukroví
Vývar z kostí a chrupavek je úžasným zdrojem přírodního kolagenu
Menší či větší plastové dózy jsou v mnoha domácnostech vítaným pomocníkem
Křen celkově posiluje organismus a je vhodný při rekonvalescenci
Některé kombinace potravin nám kromě bolení břicha mohou způsobit i vážnější zdravotní potíže
Med je pro své skvělé účinky po právu považován za přírodní antibiotikum
Kokosový ořech patří v tropických zemích k základním zdrojům výživy
Trpké a hořké látky obsažené v citrusových plodech působí proti zánětům
Ještě před čtyřmi lety ho mohli výrobci skrývat na etiketách pod pojem rostlinný olej
Instantní káva má většinou kvůli tomu, čím si při výrobě prošla, slabší vůni
Pomerančovou kůru nevyhazujte
Obvykle používáme bobkové listy při vaření, ale využití mají mnohem širší
Na mnoha štědrovečerních stolech se objevuje tradiční český kapr
Pečení vánočky je další z krásných tradic, která se s Vánoci pojí