Téma
pečení

Velký průvodce moukami: Kterou použít na cukroví a ze které zadělat vánočku? Jednotlivé druhy se od sebe velmi liší

Nestačí jen koupit kvalitní mouku. Musíte ji také správně použít

Kristýna Maxová

Vánoční cukroví jinak: Dejte sbohem pšeničné mouce a vyzkoušejte neobvyklé druhy cukroví

I na zdravějších variantách cukroví si smlsnete

Kristýna Maxová

Požáry z nedbalosti hrozí v kuchyni hlavně o Vánocích. Na co si dát pozor a jak požár případně řešit

Kuchyně je s blížícími se Vánocemi hojně využívanou místností

Kateřina Korňová

Druhá adventní neděle aneb Je čas péct rohlíčky, pracny a kokosky. Připravit si můžete ale i lahodnou vánoční štolu

Některé druhy vánočního pečiva potřebují čas, aby zvláčněly

Kateřina Korňová

Univerzální rady, které se hodí pro pečení jakéhokoliv cukroví. Záleží na mouce, tuku, ale i teplotě vašich rukou

Bez kvalitních a čerstvých surovin se při pečení cukroví neobejdete

Kateřina Korňová

Rychlé tvarohové rohlíčky se slunečnicovými semínky jsou skvělou snídaní

Možná se vám podaří obelstít vaše nejbližší a naučit je pomocí křupavých rohlíčků jíst slunečnicová semínka

Klára Sanders

Netradiční využití pečícího papíru. Budete překvapeni, jak moc v kuchyni pomáhá

Pečící papír vám dokáže významně usnadnit život

Erika Tomanová

Vyzkoušejte naše recepty na oblíbené nepečené cukroví

Nepečené cukroví je na Vánoce velmi oblíbené

Klára Sanders

Vyzkoušejte recept na luxusní, rychlý a navíc zdravý dezert

Pokud očekáváte návštěvu nebo vaše děti zatoužily po něčem sladkém, je tento dort ideální volbou

Klára Sanders
Další články
Reklama