Téma
spálená omáčka

Ricottové gnocchi jsou mnohem jemnější a nadýchanější. Jejich příprava navíc zabere zlomek času

Pro všechny milovníky bramborových noků, kteří chtějí zkusit něco jiného

Kateřina Korňová

Kešu oříšky je lepší před konzumací namáčet. Jedině tak využijete jejich potenciál naplno

Namáčené kešu ořechy slouží jako základ mnoha zdravých jídel

Jitka Wolfová

Sushi bowl je ideálním jídlem pro všechny, kteří milují sushi, ale nemají na jeho přípravu čas

Vychutnejte si lahodné sushi, které se nemusí rolovat

Kateřina Korňová

Slavnostní jídlo, které se na vašem stole bude na Boží hod vyjímat. Vychutnejte si svíčkovou jako od babičky

Neexistuje slavnostnější oběd na Boží hod než svíčková

Kateřina Korňová

Loupání rajčat je základní kuchařskou dovedností, kterou se do minuty naučí i začínající kuchař

Omáčka z čerstvých rajčat chutná mnohem lépe než z plechovky

Kateřina Korňová

Vařit těstoviny ve velkém množství vody je největší omyl. Stačí jen tolik, aby byly ponořené a stejně se neslepí

A které jsou vaše nejoblíbenější těstoviny? Špagety, vrtule nebo snad penne?

Kateřina Korňová

Není dýně jako dýně. Pro toho, kdo to ještě neví: máslová a Hokkaidó by se neměly loupat

Loupání některých dýní není nezbytné a akorát zabírá čas

Kateřina Korňová

Kouzla s obyčejným cukrem, která vás nadchnou. Tohle musíte určitě vyzkoušet

Karamel je neodmyslitelnou součástí různorodých dezertů

Erika Tomanová

Pokažené jídlo nemusí končit v koši. Máme pro vás skvělé triky, jak pokrm zachránit

I zdánlivě zkažené jídlo můžete ještě zachránit

Erika Tomanová

Stačí malá drobnost a vaše grilovačka nebude mít chybu. Maso bude dvojnásobně lahodné

Dip udělá z vašeho grilování gurmánský zážitek

Erika Tomanová
Další články
Reklama