Téma
červené zelí

Pomalu dušené hovězí s mrkví a červeným vínem. Dokonalé je s čerstvým chlebem, ale vychutnáte si ho i s bramborami

Hovězí, mrkev a víno: To jsou suroviny, které patří k sobě

Kateřina Korňová

Víkendové menu: Skvostný jehněčí hřbet v bylinkové krustě se šťouchanými bramborami

Nepleťte si jehněčí a skopové, rozdíl je především ve vůni

Kateřina Korňová

Zmrazením prodloužíte trvanlivost většiny potravin. Vyhýbat se nemusíte ani vejcím nebo sýru

Možnost mrazení vás u některých potravin možná překvapí

Jitka Wolfová

Degustovat víno se může naučit každý aneb Jak poznat dobré víno po čichu

Nemusíte vsázet na cenu, naučte se víno, které vám chutná, poznat sami

Kateřina Korňová

Letošní Svatomartinská vína jsou dle vinařů nejlepší za celou historii. Vyberte si to pravé pro vás

Na sváteční stůl k huse patří kvalitní mladé Svatomartinské víno

Kateřina Korňová

Na co je důležité se zaměřit při výběru vína

Pořídit kvalitní a chutné víno není až taková věda, jak se občas zdá

Klára Sanders
Další články
Reklama