Postup výroby másla z vlašských ořechů není obtížný
Dana je zoufalá
Přečtěte si příběh paní Gábiny, která se zachovala ke své mamince tak, jak bychom to měli udělat my všichni
Nad máslo při pečení není, ale co když dojde?
Vysušený moučník je postrach každého kuchaře
Brambory jsou jednou z příloh, která se dá jíst prakticky k čemukoliv
Mouka je základní surovinou, jejíž kvalita by neměla být přehlížena
Losos je velmi chutná a zdravá ryba
Připravit dobrý vývar je umění, které se musíte naučit
Pečené kuře je oblíbeným a snadným receptem
S listovým těstem se dá velmi rychle kouzlit
Připravit si ho můžete z jakékoliv zeleniny
Kouzlo tohoto receptu tkví v jeho obyčejnosti
Se správnou technikou to zvládnete i bez mixéru nebo šlehače
Batáty se hodí nejen na pečení. V polévkách vás nadchnou
Nepleťte si jehněčí a skopové, rozdíl je především ve vůni