Téma
zdravé pečení

Jak si doma vyrobit výborné máslo z vlašských ořechů? Tady je snadný návod

Postup výroby másla z vlašských ořechů není obtížný

Kristýna Maxová

Řecký jogurt je plný bílkovin a prospívá našim kostem. To ale není jediné, co tento krémový mléčný výrobek dokáže

Pravidelná konzumace jogurtů podporuje minerální hustotu kostí

Kateřina Korňová

Šetřit na mouce je největší hloupost, kterou můžete udělat. Od její kvality se odráží chuť výsledného pokrmu

Mouka je základní surovinou, jejíž kvalita by neměla být přehlížena

Jitka Wolfová

Vyšlehat z bílků dokonalý sníh není jen tak. Se správnou technikou a extra přísadou budou tuhé jako nikdy

Se správnou technikou to zvládnete i bez mixéru nebo šlehače

Jitka Wolfová

Batátový krém je rychlou a chutnou večeří, se kterou zabodujete u všech členů domácnosti

Batáty se hodí nejen na pečení. V polévkách vás nadchnou

Kristýna Maxová

Průvodce čištěním trouby krok za krokem. Každá část si zaslouží jiný přístup i mycí prostředky

Správným čištěním prodlužujete životnost vašeho spotřebiče

Jitka Wolfová

Pokud jste moučník při pečení přesušili, nezoufejte. Snadno to napravíte i po upečení

I ze suché buchty můžete vykouzlit lahodný zákusek

Jitka Wolfová
Další články
Reklama